Plant Stimulator Against Fungi Against Insects Natural Cleaners
Against Nematodes Leaf Gloss Wetting Agents Wound Coverage

Eco Protecta is een innovatief bedrijf, dat zich richt op de productie en marketing van biologische en natuurlijke producten. Zowel nationaal als internationaal is Eco Protecta actief in het vermarkten hiervan met gerenommeerde partners en distributeurs. Naast een uitgebreide productlijn voor de Land- en Tuinbouw en Hydrocultuurbedrijven, heeft Eco Protecta een aantal unieke producten ontwikkeld met een zeer milieuvriendelijk karakter. In met name de teelt van groentegewassen zijn deze producten zeer welkom in het kader voedselveiligheid Ons doel is het op de zowel particuliere als professionele markt brengen van ecologisch verantwoorde, natuurlijke en pure producten zonder chemische of synthetische additieven. Onze jaarlijkse controle en Control Union Certification  erkenning voor diverse producten is hiervan een tastbaar toonbeeld.

U wordt door gelinkt naar onze Global Sales partner Hortus Supplies International te Aalsmeer voor algemene informatie,  advies en bestellingen van producten van Eco Protecta BV. Klik op het logo!logo

Environmentally responsible products

Our goal is to bring environmentally responsible, natural and pure products without chemicals or synthetic additives to both private and professional markets.


Opti-Drain - Natural Cleaner

Opti-Drain

Reinigingsmiddel voor leidingen /druppelsystemen en watersilo’s. Op basis van zeep van plantaardige
Organic Clean XL - Natural Cleaner

Organic Clean XL

Natuurlijk reinigingsmiddel Eigenschappen Organic Clean is een milieuvriendelijk en volledig biologi